Medium

PARAGNOST EN MEDIUM

Een medium is een paragnost die kan communiceren met overleden mensen en dieren. Alle mediums zijn paragnost maar niet alle paragnosten zijn mediums. Paragnost is het verzamelwoord voor mensen die helderziend, helderwetend, helderhorend, heldervoelend en helderruikend zijn. Sommige paragnosten zijn helderziend en helderruikend, anderen zijn helderziend, helderhorend en helderwetend etc. Het is meestal “een combinatie van”. De boodschappen worden ook in combinatie doorgegeven. Zo kan ik zien hoe een bepaalde situatie naar alle waarschijnlijkheid gaat verlopen en daarbij voelen hoe de persoon in kwestie daarmee omgaat en zich daarbij voelt. Daarnaast hoor ik (helderhoren) zinnen, namen, woonplaatsen, landen etc. 

Tijdens een consult roep ik nooit overledenen op. Ik bepaal niet wie er door gaat komen, dat wordt door hogerhand bepaald. Ik fungeer enkel als doorgeefluik en sta in contact met de Gids of Gidsengroep van de persoon die tegenover mij zit tijdens het consult.


Voordat u bij mij komt schrijf ik aan de hand van een foto die ik van u gekregen hebt al informatie op die ik doorkrijg en die informatie zal ik aan het begin van de reading aan uw voorlezen. De informatie die ik doorkrijg zal voor u een en al herkenning zijn.

Tijdens ons samenzijn zal gebeuren wat mag gebeuren, ik geef u de informatie door wat ik door mag geven en ik vraag u open op de reading in te gaan, mijn motto is verwacht niks dan krijg je het meest.


CARONA

Bij mijn readings worden ook de Corona regels aangehouden en wordt de anderhalve meter zoveel mogelijk gehandhaafd. Ik maak geen gebruik van een mondkapje daar het voor mij noodzakelijk is, gezien mijn slechthorendheid, de mond van de cliënt te zien.

Het is ook mogelijk om een reading te krijgen via video bellen van Facebook mijn FB pagina is Licht Lein u kan zich van te voren aanmelden als vriend/vriendin op deze pagina en de betaling zal via een Tikkie of een PayPal betaling voldaan worden.

De betaling zal voldaan moeten worden voor de reading zal plaatsvinden.

Op deze pagina kunt u een overzicht krijgen van de kosten.


Een overzicht van de verschillende soorten diensten die ik kan verlenen kunt u op deze pagina vinden.